pravilno-fb-koriscenjeOsobina koja je svojstvena ljudima sa naših prostora je bezgranična samouverenost u svom znanju i shvatanju poslovanja.

Međutim da li je to baš tako?

Auto škole u velikoj meri koriste društvene mreže ali postavlja se pitanje koliko pametno i kvalitetno to  rade i kakav je efekat takvog rada.


yabadooit Razlika između profesionalnog i amaterskog rada je upravo u kvalitetnoj edukaciji koja je u današnje vreme dostupna svima i na različite načine.

Ovim postom želim da Vas uputim na kvalitetan materijal koji Vam je dostupan besplatnom registracijom.

Materijal broj 1

Firma YabadooIT Marketing iz Rijeke napravila je najkvalitetniji materijal za koji znam o predstavljanju na facebook-u.

Besplatan video program: „Facebook u poslovanju – Ovladajte Facebook marketingom u 2 sata !“ polazna je osnova za sve ljude koji planiraju svoje predstavljanje na Facebook društvenoj mreži.

Dva sata video materijala snimljeno je u 2 modula od kojih je prvi u 17 lekcija koji predstavlja osnovi način predstavljanja i drugi u 16 lekcija kao napredni nivo.

Registrujte se i iskoristite mogućnost koja vam je dostupna. Unapredite Vaše poslovanje na jedan bolji i kvalitetniji način. Budite korak ispred svoje konkurencije.o

Materijal broj 2

Blog Internet i Marketing koji piše Goranka Radojčić namenjen je poslovanju na internetu i internet marketingu.

Veliki broj tekstova koji vam internetimarketingomogućavaju da shvatite kvalitetan način predstavljanja na društvenim mrežama i pretraživačima.

Goranka piše kvalitetne i profesionalne tekstove i ukoliko ste zaista spremni da unapredite poslovanje svoje auto škole potrebno je čitati materijal na ovom blogu.

Materijal broj 3

Forum Internet zarada  je još jedno mesto na kome treba tražiti dodatni materijal za kavalitetnom izf-forumedukacijom.

Marketing i promocija Vaše škole nisu ništa drugo što već neko ne koristi u svom poslovanju.

Naučite kako se predstavljati, kako biti prvi na guglu, kako od toga imati koristi, kako vršiti merenja i kako jednostavno unaprediti svoje poslovanje.

Edukujte se i polako ali sigurno svoje poslovanje izgradite na jedan bolji i kvalitetniji način. Uplovite u mirne vode i nemojte dozvoliti da vaše poslovanje zavisi od područja na kome živite i okruženje u kome radite.

Please follow and like us: