Šta je to PopSoft Edukacija OnLine Testovi?

 
Besplatan internet servis PopSoft Edukacija OnLine Testovi namenjen je obuci kandidata za polaganje vozačkog ispita, profesionalnim vozačima kao i svim ostalim dobronamernim ljudima koju su zainteresovani za proveru znanja i povećanje novoa saobraćajne kulture a time i povećanje opšte bezbednosti u saobraćaju.

Servis je nastao kao plod dugogodišnje saradnje sa auto školama u Srbiji. Nastavka zajedničkog rada na desktop aplikaciji Edukacija koja je služila istoj svrsi ali pre internet „buma“ i koju je koristio veliki broj kandidata na teritoriji Srbije i Crne Gore.
 

Čemu služi …

 
Internet servis je pre svega baza ispitnih pitanja koja služi kandidatima iz auto škola da posle odslušanih predavanja u auto školama nastave sa učenjem u kućnim uslovima i naravno provere svoje već stečeno znanja.

Servis bi trebalo da koriste i profesionalni vozači radi održavanja profesionalnog nivou znanja i testiranja iz poznavanja saobraćajnih propisa.

Osim kandidata iz auto škola i profesionalnih vozača servis omogućava i svim ostalim učesnicima u saobraćaju da povremeno provere i unaprede svoje znanje iz poznavanja saobraćajnih propisa koje su podhranjena najnovijim zakonskiim propisima.

Pravila saobraćaja se ne menjaju tako često ali svedoci smo promene zakonskih propisa koje se usklađuju sa promenom i usavršavanjem propisa u svetu a sve to u cilju stvaranja bezbednijeg i sigurnom okruženja u usluvima saobraćaja.

foto

foto


Servis mogu koristiti i učenici osnovnih i srednjih škola kao pripremu za školska takmičenja iz saobraćaja ili kao pripremu za period kojij sledi a to je upis u neku od auto škola u zemlji.
 

Kako se koristi …

Za potrebe kratkog informisanja o korišćenju ovog servisa pripremili smo Vam kratak video uvod o tome kako izgleda korišćenje našeg servisa. Pogledajte !Ukoliko smatrate da Vam je ova informacija o besplatnom servisu bila od pomoći podelite sa prijateljima saznanje gde bi i oni mogli nešto naučiti, proširiti svoje znanje i povećati nivo saobraćajne kulture a time i opštu bezbednosti u saobraćaju.

Podelite link na društvenim mrežama ili Vašim servisima.

 


Please follow and like us: